Hyvää itsenäisyyspäivää!

Vanhemmat lapset viettivät itsenäisyyspäivän isänsä luona, joten me muut suuntasimme auton keulan kohti "pappalan" lihapatoja 😁. Isä oli tehnyt meille ihanan itsenäisyyspäivän lounaan ja jälkiruokaa. Äiti oli valitettavasti töissä, joten hän ei päässyt osallistumaan juhlintaan.

Syönnin päälle sitten olikin hyvä ottaa pennuista uudet kuvat. Tällä kertaa varasin vähän paremman paikan valaistuksen suhteen, mutta pennut eivät olleet hetkeäkään paikoillaan, joten kuvaaminen oli edelleen haastavaa. Eikä tämä oman kokemuksen mukaan helpo,aksi muutu pentujen kasvaessa, päinvastoin 😅 Pitää miettiä, mitä taikatemppuja keksisin seuraavalle kerralle.

Samalla leikkasin sitten pentujen kynnet ensimmäistä kertaa, ja tarkistin vihdoin onko kenelläkään takakannuksia. Ihan kuin sillä olisi suuri merkitys, mutta keneltäkään ei takakannuksia löytynyt. Valkoisia varpaita ja rintamerkkejä löytyy sitten enemmän tai vähemmän jokaiselta pennulta, mutta kenelläkään ei ole liikaa valkoista. Lempo on ihana äiti, ei hötkyile pentujen perään, vaan antaa meidän käsitellä pentuja luottavaisin mielin, ja hoitaa pentunsa mallikkaasti 😍 Pentujen painot nousevat myös siihen malliin, että maitobaari toimii, eikä pentujen tarvitse pelätä nälkäkuoleman yllättämistä.

Tässä jälleen pennut syntymäjärjestyksessä, tällä kertaa 5vrk ikäisinä.

Sininen


Vihreä


Oranssi


Keltainen


Groenendael


Valkoinen


Harmaa


Kommentit

Suositut tekstit