Hirmiöt kävivät kylässä

Pennut ovat nyt 6,5 viikkoa vanhoja, ja kohta valmiita muuttamaan uusiin koteihin. Aika on mennyt ihan kauhean nopeasti, tosin varmaan siksi kun en ole itse pentuarjen keskellä koko ajan asunut. Pennut ovat aivan ihania, mutta on niissä vain kauheasti työtä. Äiti ja isäkin saivat nyt siis kokea pentujen ihanuuden kaikessa kauheudessaan. 😁

Pennut on nyt rekisteröity ja paperit ovat tulleet kennelliitosta. Keskiviikkona on vielä pentutarkastus ja sen jälkeen pennut ovat valmiita luovutettavaksi uusille omistajille. Pennuille on tarjottu mahdollisimman paljon erilaisia kokemuksia, autoilua, lapsia, kissoja ja koiria, sekä paljon kuvaamista ja arjen hälinää. Luovutan pennut luottavaisin mielin, sillä ne ovat kaikki todella valloittavia ja ihania, ja jokaiselle pennulle on pyritty valitsemaan juuri sille sopiva koti.

Täältä pääsee näkemään pentujen viralliset nimet: Taiga Doo's pentueet

Tällaisia hirmiöitä pennut nyt siis ovat 😨

Keltainen tyttö kesken haukotuksen
Otettiin me tänään myös pakolliset posetuskuvat, voi olla viimeinen hetki kun saan kuvia otettua kun pennut ovat vielä yhtenä laumana. Kuvat jälleen syntymäjärjestyksessä, nyt ensimmäistä kertaa virallisten nimien kera.

Sininen uros Taiga Doo's Midnight Magic


Vihreä uros Taiga Doo's Made For you


Oranssi narttu Taiga Doo's Morning Star


Keltainen narttu Taiga Doo's My Kinda Trick


Groenendael narttu Taiga Doo's Miss Ooby Dooby


Valkoinen narttu Taiga Doo's Make Me Stronger


Harmaa uros Taiga Doo's Meant To Be

Kommentit

Suositut tekstit