Päivityksiä

No niin, nyt alkaa olemaan pentusivut jo valmiina, ja Lempo on saanut omat sivut.

Lempo alkaa voida jo melkoisen paksusti, maha alkaa olemaan jo melko pinkeänä. Painoakin on tullut 2,5kg lisää ja synnytykseen no vielä se parisen viikkoa aikaa. Minua jo vähän hirvittää äidin ja isän puolesta, kuinka suuri pentue sieltä onkaan tulossa! Pentuhuoneen paikkaa mietittiin äidin kanssa eilen, ja kohta pitäisi jo saada pentulaatikko kasattua. Annoin äidille pari isoa pahvilaatikkoa jo tuossa vajaa vuosi takaperin, niin niistä saisi rakenneltua Lempolle varsin hyvän paikan synnyttää, sekä hoitaa pentuja muutaman ensimmäisen viikon ajan. Lisäksi sain lahjoituksena ison kasan vanhoja lakanoita, niin annoin nekin jo äidille odottelemaaan pentujen syntymää.

Myös Pentueet-sivulta löytyy nyt kaikki tähän asti syntyneet Taiga Doo's pentueet, mutta vielä pitäisi jossain välissä saada tehtyä jokaiselle pentueelle ja pennulle omat sivut. Saa nähdä kuinka pitkään menee, ennen kuin tämä urakka valmistuu. 😅

Myös Koirani-sivu on vielä kesken, mutta ainakin Vitsin tiedot olen jo saanut lisättyä. Vielä kun saisin Lorin tiedot päivitettyä, ja ehkä myös enkeli-koirani ansaitsisivat omat sivunsa.

Urakkaa siis piisaa, mutta kyllä näistä vielä joskus ihan käyttökelpoiset sivut varmaan saan aikaiseksi.

Hei ja niin, puhelimella selatessa kannattaa käyttää automaattista kääntöä, ja lukea sivuja puhelin vaakatasossa. Näkyy kaikki sivut ja tekstit oikein.

Kommentit

Suositut tekstit