JK3 VK3 Gunjita

"LEMPO"  (sukutaulu)

Narttu syntynyt 15.11.2016 
 
 
 
Kuva Henna Siirtola
 
 
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Selkä: SP0 / LTV0 / VA0
Polvet: 0/0
Silmät: Terveet
Geenitesti: SDCA2: Terve
 
Säkäkorkeus noin 57cm
 
Harrastukset:
Jälki (JK3)
Viesti (VK3)
Haku
 
Luonnetesti: 170p.
Toimintakyky +1a Kohtuullinen
Terävyys +1a Pieni ilman jälj. jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 Pieni
Taisteluhalu +2a Kohtuullinen
Hermorakenne +1a Hieman rauhaton
Temperamentti +3 Vilkas
Kovuus +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus +++ Laukausvarma

Näyttelyt:
SERT

Lempo omistajansa sanoin:

Ensimmäiseksi Lemposta tulee mieleen aina iloinen, ahne ja nöyrä koira.

Lempo on kotioloissa rauhallinen, mutta heti pienimmästäkin vihjeestä se on salamana valmiina toimintaan. Lempo rakastaa kaikkea tekemistä, eikä sillä ole koskaan ollut pulaa motivaatiosta. Jotkut asiat ovat olleet helppoja opettaa, kuten esimerkiksi jäljen idean Lempo ymmärsi hyvin nopeasti. Viesti ja esineruutu ovat vaatineet vähän enemmän työtä, mutta nykyään työskentely on varmaa näköyhteyden katketessakin.

Lempo suhtautuu vieraisiin ihmisiin ystävällisesti, mutta se ei ole juurikaan kiinnostunut vieraista ihmisistä. Omaa reviiriään Lempo puolustaa, ja kerran se on jopa ajanut murtovarkaat pakosalle keskellä yötä. Kukaan ei siis huomaamatta Lempon reviirille pääse, joka onkin suhteellisen laaja maalla asuessa. Lempon kanssa pääsee kuitenkin nopeasti tutuksi, minkä jälkeen se tulee mielellään syliin rapsuteltavaksi. Lempo on varsinainen hymytyttö, ja rapsutusten lomassa se hyvin mielellään hymyilee koko purukalustollaan, ja saattaa vaikka lipaista nenästä, mikäli rapsuttaja ei ole tilanteessa valppaana. Vieraita koiria kohtaan Lempo on välinpitämätön, mikä on tehnyt harrastamisesta helppoa, sillä Lempo ei hötkyile toisten koirien perään. Lempo tulee myös toisten narttujen kanssa juttuun, sillä sillä ei ole tarvetta pullistelulle. Mikäli toinen narttu antaa Lempolle omaa tilaa, niin rähinöitä ei tämän tytön kanssa tarvitse pelätä.

Lempon kanssa on aina hauska lähteä eri paikkoihin, sillä yleensä se vain tarkkailee rauhassa ympäristöä, ja voi jopa ottaa pienet nokkaunet kesken kisojen omaa vuoroaan odotellessa. Mutta heti oman vuoron koittaessa sitä ei tarvitse houkutella oman suorituksen pariin, vaan Lempo on saman tien valmiina hommiin.


Kommentit

Suositut tekstit